The day before

Morgen is het zover. Om 3 uur ’s nachts vertrek ik met een leger gezinsleden naar Zaventem om het China-avontuur aan te vatten. Daar ontmoeten we Tanika en haar ouders. Het zal met slaperige oogjes zijn, maar de adrenaline past daar wel een mouw aan 😉 .

De voorbije weken bestonden voornamelijk uit afscheid nemen. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het er zelf niet moeilijk mee heb, maar zo’n trip naar China is een unieke kans die ik uiteraard moet grijpen. Daarbij, als we eerlijk zijn, het is een beetje laat om terug te krabbelen nu ;p . Dat ben ik dan ook niet van plan.

Het is moeilijk om mijn stemming momenteel te beschrijven omdat er zo veel verschillende emoties en vragen door me heen razen. Over het algemeen ben ik nog vrij rustig. Ik heb veel goede tips gekregen van vrienden, familie, studenten die er al een jaartje China op hebben zitten, taaldocenten en professoren. Dat geeft natuurlijk vertrouwen. Toch weet ik dat er het één en ander kan mislopen een keer we aankomen in Guangzhou. Je mag je nog zo goed voorbereiden, niets gaat exact zoals je het gepland hebt. Daarom probeer ik met weinig verwachtingen te vertrekken en dan gewoon alles over me heen te laten komen.

Binnenkort laat ik weten hoe me dat gelukt is 😉

Groetjes!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s