The final countdown

Beste vrienden en familie,

Via deze blog hoop ik jullie op de hoogte te houden van mijn avonturen in Guangzhou en meer. Hieronder vertel ik voor de geïnteresseerden wat meer over mijn vertrek, de vluchten en geplande aankomst in Guangzhou. Veel meer kan ik echter nog niet kwijt. Ik weet natuurlijk al wel het één en ander van horen zeggen of van lezen online, maar ik ben ervan overtuigd dat een China-ervaring voor iedereen verschillend is. Ik zou hier dus graag mijn eigen unieke ervaring met jullie delen!

Om in de stemming te komen alvast een foto van 2 jaar geleden op de Bund in Shanghai 😉

Binnenkort is het zover. Dan stap ik op 29 augustus, om 7u40 ’s morgens, samen met mijn fantastische vriendin en klasgenoot, Tanika, het vliegtuig op om 20 uur later, na tussenstops in Rome en Xi’an, (als alles goed gaat) in Guangzhou (Kanton) aan te komen. Daar zal het intussen ongeveer 10 uur ’s morgens zijn.

Eens aangekomen op de luchthaven van Guangzhou zal het niet lang meer duren of we lopen de schoolpoorten van de Guangzhou South Campus van de Sun Yat-sen University binnen. Daar moeten we eerst de registratie door vooraleer we ons kunnen installeren in onze kamer, die doorgaans gedeeld wordt met een kamergenoot.

Het uiteindelijke doel is dat we een taalprogramma (Mandarijn Chinees) volgen aan de School of Foreign Languages van de Sun Yat-sen University. Daarnaast verwacht de KU Leuven van ons dat wij ter plaatse op zoek gaan naar een keuzevak dat al aan onze master gelinkt kan worden.

Zoals eerder gezegd, kan ik voorlopig nog niet veel meer kwijt.

Tot een volgend berichtje! 🙂

Advertenties

Een gedachte over “The final countdown

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s